Het is eindelijk zover! Onze track “Weekendje in Parijs” is nu officieel uitgebracht en staat klaar op alle streamings diensten om beluisterd te worden. Na een tijd van voorbereiding, samenwerking en creativiteit, is het tijd om deze nieuwe track met jullie te delen.

Weekendje in Parijs

“WEEKENDJE IN PARIJS”, gezongen door ons, Franklin en Maxine, is geschreven door de ongelooflijk getalenteerde Tessa Boomkamp en met tekstbijdragen van zowel Tessa als Franklin, is een nummer dat diep geworteld is in emotie en ervaringen. Het vertelt het verhaal van een onvergetelijk weekend in de stad van de liefde, doordrenkt met de warmte van herinneringen en de belofte van nieuwe avonturen.

We zijn overweldigd door de positieve reacties en steun die we al hebben ontvangen, en we hopen dat “Weekendje in Parijs” een plekje vindt in jullie harten zoals het dat in die van ons heeft gedaan. Om jullie te helpen de sfeer van het nummer te ervaren, hebben we een lyrics video op YouTube geĆ¼pload, zodat jullie de betekenis achter de woorden kunnen ontdekken terwijl jullie luisteren.

Streamen

Je kunt “Weekendje in Parijs” nu streamen op Spotify, Apple Music en andere grote streamingplatforms. En als kers op de taart, werken we ook aan een videoclip die binnenkort wordt uitgebracht, dus blijf op de hoogte voor meer spannende updates!

Delen

Jullie steun betekent alles voor ons. Om onze reis te volgen en ons te helpen onze muziek te verspreiden, vergeet dan niet om ons te volgen op onze kanalen. Deel onze nummers met je vrienden, familie en collega’s, en laat ons weten wat je ervan vindt!

Boekingen

Franklin & Maxine zijn beschikbaar voor boekingen. Neem contact op voor de mogelijkheden.